• De duurzame revolutie
  • Hoogste kwaliteit
  • Direct van de Europees importeur
 

Bamboe als bouwmateriaal


Naast toepassing in het interieur, wordt bamboe steeds vaker buiten gebruikt. Er duiken steeds meer projecten op met bamboe gevel- of wandbekleding en bamboe scheidingswanden op bruggen, viaducten of langs de openbare weg. De reden? Bamboe is een extreem duurzaam product, wat perfect aansluit op de huidige duurzaamheidstrend. Op zoek naar een partner voor bouwprojecten? Wij leveren kwalitatieve, betrouwbare bamboeproducten. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met grote, impactvolle (bouw)projecten, die alle tot grote tevredenheid van de uiteindelijke opdrachtgever, de aannemer en ons tot stand zijn gekomen.


Bouwprojecten

Wat kan solid bamboe voor mij betekenen?

Solid Bamboo adviseert u graag persoonlijk welke type het meest geschikt is voor uw toepassing.

Projecten voor:

Vraag op tijd om advies

Wanneer bamboe wordt toegepast in bouw- en infraprojecten komt daar vaak maatwerk bij kijken. Daarbij is het essentieel dat de opdrachtgever, de architect en andere betrokken bouwprofessionals zich goed en op tijd laten adviseren. Dat draagt namelijk veelal bij aan forse kostenbesparing. Ook is niet ieder bamboehout even geschikt voor iedere toepassing. Wij voorzien u graag van gedegen advies om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw project. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op of vraag onze bamboestalen aan.

Vraag hier een offerte aan.

Constructieve toepassing

Wij ontvangen steeds meer aanvragen voor de constructieve toepassing van bamboe. Gezien de eigenschappen van bamboe is dat zeer zeker mogelijk. Er zijn echter vele eisen waaraan de bamboe moet voldoen om op de Nederlandse en Europese markt op deze manier te kunnen worden gebruikt. Wij hebben momenteel nog niet alle benodigde certificeringen, maar daar wordt hard aan gewerkt.