SOLID BAMBOO, EEN SOLIDE VERZAMELNAAM

De naam solid bamboo wordt steeds vaker gebruikt als verzamelnaam; voor zowel het gelamineerde als het geperste bamboe. Dit leidt soms tot verwarring, zeker omdat men ook andere namen tegenkomt, zoals 5e generatie bamboe, strandwoven bamboo, SWB5G, bamboo XL of bamboe composiet. Voor meer uitleg: twee soorten bamboo.

BINNEN OF BUITEN EEN PRACHTIG ONTWERP

Op tal van plekken in de openbare ruimte kunt u de creaties van Solid Bamboo al bewonderen. Gelukkig zijn deze ook beschikbaar voor u als consument. Niet alleen buiten in de tuin, maar ook in uw interieur. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

BAMBOE IN HUIS EN TUIN: BUITENGEWOON MOOI

Solid bamboo wordt al toegepast door veel zakelijke klanten. Ook particulieren laten we graag versteld staan door de vele mogelijke toepassingen. In uw huis zijn bamboe kozijnen een prachtige toevoeging, maar u kunt met bamboe planken nog zo veel meer. Wat te denken van:

  • trappen
  • tafels
  • banken
  • kasten

Verplaatsen we onze blik naar de tuin, dan is solid bamboo uitermate geschikt voor de aanleg van een bamboe terras of vlonder. Bekijk zelf de prachtige creaties en neem contact met ons op als u meer wilt weten over bamboe in uw eigen huis of tuin.


Stel een vraag