• De duurzame revolutie
  • Hoogste kwaliteit
  • Direct van de Europees importeur

Duurzame bamboeproducten voor in de tuin

Wie investeert in een prachtige tuin die lang moet meegaan, stelt hoge eisen. Daarom levert Solid Bamboo® onder andere TopLine Bamboo®, een duurzaam bamboehout met een zeer lange levensduur en extreme hardheid. Buitenbamboe wordt in de tuin voornamelijk gebruik voor terras- en vlonderdelen, maar ook schuttingen of plantenbakken zijn van bamboe te maken.  

Terrasdelen

Ons TopLine Bamboo®-vlonderplankenassortiment is van de hoogste kwaliteit, zeer compleet en bestaat onder meer uit de volgende producten:

De belangrijkste voordelen van deze producten:

Ga naar de shop

Onze bamboe terrasdelen zijn voorzien van een zijgroef; ze zijn snel en gemakkelijk met een clipsysteem te leggen. Ook beschikken de planken over mes en groef aan de kopse kant. Hierdoor zijn ze naadloos aan elkaar te leggen. Het resultaat? Een mooi, strak gelegd buitenterras. 

Bent u hovenier, aannemer
of houthandel?

Dan bent u voor ons een zakelijke klant. Wij van Solid Bamboo BV vinden het belangrijk dat u als professional uw marge kan maken voor de dienst die u levert aan uw klanten. Vandaar dat wij aparte handelsprijzen hanteren.

Om branche gerichte professionals te scheiden van andere bedrijven vragen we daarom hieronder uw KvK nummer in te vullen zodat we u de ‘handels prijslijst’ kunnen toesturen.

Of staaltjes aanvragen

Vraag hier een offerte aan

Heeft u haast dan kan u ons
gerust bellen op 0252534417

Schuttingdelen

Als het om tuinhout gaat, beperkt dat zich uiteraard niet alleen tot terrassen. Ook bamboe schuttingendelen zijn bij ons standaard uit voorraad leverbaar. 

De rabatdelen van TopLine Bamboo® hebben een standaard afmeting van 135/140×2000 millimeter en zijn verkrijgbaar in de kleuren caramel en dark chocolate. Dit systeem bevat geen clips. 

De rabatdelen van GreenLine Bamboo® hebben een standaard afmeting van 135/140×2900 millimeter en zijn behandeld met onze langhoudende gevelolie. Dit systeem is met clips op de achterregel te bevestigen. 

Overzicht voorraad artikelen

Ongeprofileerde delen

Natuurlijk is het ook mogelijk een schutting te maken met strakke, ongeprofileerde delen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op.