• De duurzame revolutie
  • Hoogste kwaliteit
  • Direct van de Europees importeur

Bamboe voor gevel, wand en plafond

Van de bekleding van een particuliere schuur tot de afwerking van een busbrug in Zwolle  en alles daartussen: bij steeds meer projecten voor gevel-, wand- of plafondbekleding valt de keuze op het duurzame bamboe. Wij adviseren u graag van begin tot eind, om zo samen tot een prachtig eindresultaat te komen. 

Welke bamboeplanken?

Zowel onze GreenLine Bamboo® als onze TopLine Bamboo® is geschikt voor de bekleding van gevels, wanden of plafonds. Groot voordeel van onze TopLine Bamboo® is dat deze in de kleur dark chocolate zonder extra behandeling voldoet aan de hoogste brandklasse. Welke bamboeplank het meest geschikt is voor uw ontwerp of project hangt af van uw eisen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Projecten voor:

Op maat gemaakt of uit voorraad

Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan door vele gevelprojecten uit te voeren – zowel groot als klein – en de nauwe samenwerking met installateurs en afbouwers, zijn wij uitgegroeid tot dé specialist als het gaat om grote én kleinere professionele bamboegevel- en -wandprojecten. Omdat dit soort projecten vaak complex en veeleisend zijn (denk aan levensduur, maatvoering, kleur, onderhoud en brandeisen), worden wij het liefst al vanaf het begin bij een project betrokken. Zo kunnen we u optimaal adviseren.

Voor kleine(re) projecten, of wanneer er snel geleverd moet worden, zijn de meest voorkomende soorten bamboegevel- en -wandbekleding uit voorraad leverbaar.

Unieke prefab-producten

Prefab-producten zijn in de fabriek voorgemonteerd en als compleet paneel te leveren. Bestelt u een prefab-product? Dan ontvangt u een paneel dat met slechts enkele schroeven is vast te zetten op de achterregel. 

De voordelen:

Prefab-delen direct vanuit voorraad

De prefab-producten die vanuit voorraad leverbaar zijn, hebben een afmeting van 40×290 centimeter en zijn per paneel te bestellen. 

Bovendien worden de panelen standaard geleverd met onze exclusieve langhoudende gevelolie. Deze olie biedt tussen de zeven en tien jaar kleurgarantie.

Prefab op maat gemaakt

Heeft u een groter project en liever een prefab-product op maat? Er zijn diverse dimensies en variaties mogelijk.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

PDF met overzicht van alle ‘standaard’ wandgeveldelen 

Geprofileerde delen

Voor zowel onze TopLine Bamboo® als onze GreenLine Bamboo® geldt dat rabatdelen direct uit voorraad leverbaar zijn.

De rabatdelen van TopLine Bamboo® hebben een standaard afmeting van 135/140×2000 millimeter en zijn verkrijgbaar in de kleuren caramel en dark chocolate. Dit systeem bevat geen clips. 

De rabatdelen van GreenLine Bamboo® hebben een standaard afmeting van 135/140×2900 millimeter en zijn behandeld met onze langhoudende gevelolie. Dit systeem is met clips op de achterregel te bevestigen. 

Ongeprofileerde delen

Natuurlijk is het ook mogelijk een bamboe gevel of wand te maken met strakke, ongeprofileerde delen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op.