• De duurzame revolutie
  • Hoogste kwaliteit
  • Direct van de Europees importeur

Solid Bamboo op de beurs

Als Solid Bamboo zijn wij net als iedere ondernemer met heel veel dingen tegelijk bezig. Met inkoop, met verkoop, met promotie van onze producten en veel meer. Om jullie een kijkje te geven in ons ‘Bamboe werkveld’ willen wij af en toe een blog plaatsen. Zo stond de maand maart bij ons in het teken van de Vakbeurs in Hardenberg. Lees snel mee en volg ons!

Op 8-, 9-, en 10 maart 2022 stond Solid Bamboo op de Groene Sector vakbeurs in Hardenberg.

Wist u dat voorgaande edities Solid Bamboo ook van de partij was op deze grootste vakbeurs van Europa? Met onze mooie stand 151 in Hal 1 hebben we dit jaar ons nieuwste product onthult: de Prefab gevelbekleding en schuttingen van bamboe!

Wat is Prefab?

De prefab schuttingen en gevelbekleding zijn van bamboe. Bamboe heeft een exclusieve uitstraling voor in de tuin, voor aan een gebouw of voor in huis. Prefab (prefabricage) betekent dat het in de fabriek in elkaar wordt gezet door middel van een aluminium achterregel. De hovenier of aannemer hoeft niet meer latje voor latje de schutting op te bouwen, maar werkt dus met delen. Voordeel hiervan is dat het veel sneller gaat. Door de achterregel zit er niets scheef en lopen de losse latten perfect parallel. Kortom, kostenbesparend en geen oneffenheden. Prachtig materiaal om mee te werken!

Beursdata 2023

Gerichte beursdeelname vinden wij belangrijk! Tijdens de Groene Sector vakbeurs zijn heel veel monsters van de prefab gevelbekleding en schuttingen aangevraagd. Volgend jaar 2023 wordt de beurs weer in januari gehouden. Zet de data maar in de agenda! De Groene sector vakbeurs: 10-, 11,- & 12 januari 2023 in de evenementenhal in Hardenberg. Solid Bamboo is zeker van de partij!

Terugblik 2022 – De Groene Sector Vakbeurs